عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

انتقال پرسنل و خدمه نفت‌کش حادثه دیده به بندر جاسک

مدیرکل حفاظت و ایمنی دریانوردی سازمان بنادر و دریانوردی، گفت: صبح امروز و پس از وقوع حادثه حریق برای دو نفت‌کش در آب‌های عمان واحد جست‌وجو و نجات دریایی سازمان بنادر و دریانوردی بلافاصله وارد عمل شد و با نجات پرسنل و خدمه این دو نفت‌کش آنها را جهت ارائه خدمات مناسب و درمان احتمالی به بندر جاسک منتقل کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 13
کد خبر: ۱۳۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر ، علیرضا خجسته، در تشریح آخرین جزئیات حادثه امروز برای دو فروند نفت‌کش در آب‌های عمان اظهار داشت: صبح امروز این اتفاق رخ داد ، ساعت 8:50 امروز یک فروند نفت‌کش که از بندر الروس به سمت تایوان در 25 مایلی جاسک در حال حرکت بود دچار حریق شد که 23 خدمه این کشتی خود را به آب انداختند و با هدایت مرکز جست‌وجو و نجات دریایی ابتدا کشتی عبور این خدمه را از آب گرفت و سپس تحویل شناورهای ناجی شد.

 

وی ادامه داد: دومین نفت‌کش نیز ساعت 9:50 امروز در 28 مایلی جاسک دچار حریق شد، این نفت‌کش با پرچم پاناما از بندرعباس راهی سنگاپور بود که در 28 مایلی بندر جاسک ایران دچار حادثه شد.

 

مدیرکل حفاظت و ایمنی دریانوردی سازمان بنادر ادامه داد: بلافاصله با هماهنگی مرکز جست‌وجو و نجات دریایی هرمزگان هر 44 خدمه این کشتی به بندر جاسک منتقل شدند و از آنها پذیرایی شد، خدمات مناسب به آنها ارائه شده است و افرادی که نیاز به درمان داشتند تحت درمان قرار گرفتند.

 

وی افزود: کلا بر اساس قواعد بین‌المللی و کنوانسیون جست‌وجو و نجات دریایی ضرورت دارد در هر حادثه جهت نجات جان پرسنل فارغ از علت و محل حادثه وارد شویم و ایران هم از سال 75 عضو این کنوانسیون است.

 

خجسته ادامه داد: پس از وقوع این حادثه شناورهای امدادی بلافاصله از استان هرمزگان عازم شدند اما شناورهای عبوری که نزدیک‌تر بودند ابتدا این خدمه کشتی را از آب گرفتند و سپس تحویل شناورهای ناجی دادند.

مدیرکل حفاظت و ایمنی دریانوردی سازمان بنادر گفت: پس از این اتفاق پرسنل، خدمه، ملوانان و افسران کشتی برای پذیرایی و درمان احتمالی به بندر جاسک منتقل شدند.

 

وی افزود: البته برای بررسی ابعاد بروز این حادثه به مشاور و راهنمایی افسران این دو نفت‌کش نیاز داریم.

خجسته با بیان اینکه این وظیفه کشورهای ساحلی و کشتی‌های عبوری است که در زمان بروز این حوادث خدمات ارائه دهند، گفت: یکی از این نفت‌کش‌ها فلاگ مارشال آیلند و دیگری پاناما بوده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار